Nainen kyykkää kotona.

Nopea tehotreeni ja käsipainot

Pitkästä aikaa- tässä treenivinkki, jos haluat kiusata itseäsi, mutta aikaa ei ole liiaksi.

Eilen lähdin testaamaan kuinka keuhkot ja lihaskestävyys pelittävät…Koville otti, eli ilmeisestikin on tullut takapakkia, mutta tämän tehotreenin jälkeen oli voittajafiilis!

Olen huomannut, että itseäni motivoi ja tsemppaa aikaa vastaan taistelu. Vaikka yksin treenaaminen on joskus raskasta, saa kellottamisesta yllättävän paljon lisää puhtia!

Tämä harjoitus sisältää vain kaksi liikettä, välineiksi tarvitset käsipainot (mielellään hexagon, eli kanttisilla reunoilla). Treeniä suosittelen, jos koet omaavasi vähintään keskinkertaisen keskikehon kestävyyden. Vaikka itse harjoitus ei vie aikaa kuin noin 10-15 minuuttia, on se riittävän uuvuttava, näin ainakin pitkän tauon jälkeen.

Supermiehille ja Wonderwomaneille tää voi olla kiva alkulämppäri!

Muista kuitenkin hyvä alkulämmittely sekä kehon palauttelu!

Huomioi; Jos keskikeho on heikko, voi harjoituksen lopussa aiheutua alaselälle turhaa rasitusta. Eli keskity tiukkaan korsettiin loppuun asti!

Tehotreeni: Devils squat

-aikaa vastaan (eli teet niin nopeasti kuin tänään pystyt)

  • kun 200 ilmakyykkyä on tehty, on treeni valmis
  • emom (kello soi minuutin välein)
  • 5 devils press joka alkavalla minuutilla

Homma menee siis näin: laita ajastin soimaan minuutin välein. Tee ensimmäinen minuutti niin monta ilmakyykkyä, kuin ehdit. Tämän jälkeen 5 x devils press (ks. video alla). Loppuaika minuutista ilmakyykkyjä laskien kertoja, kunnes saat kierroksia niin monta, että olet tehnyt yhteensä 200 kyykkyä. Jokainen alkava minuutti alkaa 5 x devils press.

Siis joka alkavalla minuutilla (paitsi ekalla) 5 devils press ja jatkat näitä vuorotellen, kunnes 200 ilmakyykkyä tulee tehtyä.

Simppeliä, mutta ottaa koville!

Minulla oli käytössä 2x 7,5 kg käsipainot. Painot tuntuivat alkuun tosi kevyiltä, mutta taisi olla juuri nappivalinta itselleni, koska viimeiset nostot nousivat juuri ja juuri!

Yllä mallivideo, kuinka Devils Press suoritetaan. Pahoittelut, oma videointini ei tallentunut:)

tsemppiä treeniin,

Carita

PS. Jos tykkäsit, lisää samanlaista Kotona vahvaksi ja kiinteäksi valmennuksessa.

Kerro kaverille:

Samankaltaiset artikkelit