Henkilökohtainen valmennus netin kautta

149,00

Etävalmennus nyt 98 e/kk sisältäen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ohjauksen. Laitetaan ravitsemus, liikunta ja palautuminen sinun arkeesi sopivalla tavalla kuntoon! Tarjous voimassa vuoden 2022 loppuun asti!

Ensimmäinen keskustelu on maksuton. Keskustelu tapahtuu puhelimen tai videopuhelun välityksellä ja kestää noin 20 min. Tämän jälkeen voit päättää, haluatko sopia valmennuksesta.

Kerro kaverille:

Kenelle valmennus sopii?

Sopii kaikenlaisille elämäntapamuutosta haluaville. Voit olla aikaisemmin treenannut tai aloittelija. Ohjelma, ohjeet ja harjoitteet suunnitellaan räätälöidysti omien tavoitteiden ja taustan pohjalta.

Valmennus sopii sinulle, joka olet harrastanut liikuntaa aikaisemmin, mutta motivaatio on sammunut. Saat tukea ja vaihtoehtoja erilaiseen harjoitteluun, jonka myötä myös motivaatio kasvaa. Liikunnan tulisi olla mukavaa ja mielekästä!

Vaikka tietoa ravitsemuksesta on, niin oikeaoppinen toteutus on usein arjessa haasteellista. Suunnitelmallinen ravitsemuksen toteutus voi vaatia ulkopuolisen tarkkailijan näkemystä ja ohjausta. Valmentaja on tässä sinun tukenasi.

Mikä on valmennuksen tavoite?

Saat itseluottamusta liikunnan harrastamiseen ja kehityksen myötä itsevarmuutta. Ruokavaliomuutosten myötä energisyys ja hyvä olo paranee!

Mitä valmennus sisältää?

Kartoitus ja tavoitteiden asettaminen

Valmennus lähtee kartoituksesta, jonka perusteella asetetaan yhdessä tavoitteet. Olet itse suuressa roolissa tavoitteiden asettamisen suhteen, mutta valmentaja pitää kiinni realiteeteistä.

Liikuntasuunnitelma, viikko-ohjelma ja treeniohjelma

Tavoitteiden asettamisen jälkeen saat liikuntasuunnitelman, viikko-ohjelman ja päivittyvän treeniohjelman. Treeniohjelmat sekä liikkuvuusharjoitteet mobiilisovelluksen tai sähköpostin välityksellä.

Ravintosuunnitelma

Ravintosuunnitelma lähtee ruokapäiväkirjasta. Analyysin jälkeen saat ohjeet ja löydät toimivat ratkaisut terveelliseen ja hyvinvointia tukevaan ravitsemukseen. Yleensä ravitsemusmuutos aloitetaan pienillä yksittäisillä muutoksilla päivittäisessä toiminnassa. Ravitsemusohjauksessa ei anneta kaikille samaa ruokasuunnitelmaa, vaan suunnitelma perustuu sinun tapoihin ja tottumuksiin. Näitä tottumuksia lähdetään muokkaamaan vähitellen terveelliseen suuntaan. Näin saadaan pysyviä tuloksia, eikä päädytä lopahtamiseen, kuten usein dieettien kanssa käy.

Viikkoraportointi

Viikkoraportointi on tärkeä osa edistymistä. Sovitulla tavalla kerrot viikon kuulumiset ja saat valmentajan tuen, kannustuksen ja ohjeet seuraavalle viikolle.

Kuinka kauan valmennus kestää?

Valmennusta suositellaan vähintään 3 kk, mutta mielellään 6 kk ajaksi, jotta muutoksista tulisi pysyvät. Voit kuitenkin maksaa kuukauden kerrallaan.

Mitä valmennuksen jälkeen?

Jatkovalmennus 50 €/kk, kun ei tarvetta enää esim. muokata ohjelmia tai ruokavaliota. Sisältää viikoittaisen kuulumisten kyselyn ja tsempin!

Huomioi

Valmennusmetodini on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääminen. Tämä ei ole pikadieetti, joka on ennalta määrätty. Ohjaus perustuu asiakkaan tämänhetkiseen tilanteeseen, huomioiden mm. taustatekijät, jotta voidaan asettaa realistiset tavoitteet. Valmennus ei lupaa painon pudotusta viikossa tai kahdessa, mutta se lupaa parempaa oloa pitkällä tähtäimellä. Yhdessä asetamme tavoitteet, valmennettavalta vaaditaan sitoutumista ja oikea-aikaista motivaatiota. Joskus syvimpien ongelmien kohtaaminen voi olla haastavaa, mutta vain ylittämällä nämä pahimmat esteet pääsemme tavoitteeseen, yhdessä. Onnistuminen lisää itseluottamusta ja tuo itsevarmuutta kaikkeen muuhunkin tekemiseen. Hoitajan taustalla huomion myös perussairaudet ja niiden vaikutuksen elämäntilanteeseen.