Syö oikein!

34,00

Sinulle, joka olet kyllästynyt väsymykseen, energian puutteeseen. Minikurssi, jonka ohjeita noudattamalla pääset “kesäksi kuntoon.”

Minivalmennus sisältää yksinkertaiset ohjeet ja tehtävät ravitsemuksen olennaisimpiin seikkoihin. Voit hotkia kaikki kerralla tai napostella pala palalta sinulle sopivin askelin. Konkreettisten harjoitusten avulla viet neuvot käytäntöön.

Kerro kaverille:

Haluatko muutosta hyvinvointiin ja jaksamiseen. Koetko, että energiatasosi ei riitä edes arjen pyöritykseen.

Tämä minikurssi antaa yksinkertaiset ohjeet, miten saavutat hyvän ja energisen olon syömällä. Kurssi sisältää 10 vinkkiä, jotka voit lukea vaikka aamukahvia juodessa. Jokainen  moduuli sisältävää lisäksi tehtäviä, linkkejä tai pohdintaa, joiden avulla pääset käytännön toimiin. Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla voit saavuttaa arjen oivalluksia ja sitä kautta hyvää oloa ja energiaa.

Vinkit ja tehtävät jäävät käyttöösi ja voit palata niihin milloin vain haluat.

Sisältö: Syömisen rytmi, ruokalautasmalli, energiamäärät ja energiaravintoaineet, kuidut, vatsan hyvät bakteerit, kasvisten käyttö, sokerit ruokavaliossa, juominen, ravitsemuksen psykologiaa, vaihda tai vähennä -osio ja kuinka suunnittelet oman ruokavalion tavoitteet ja suunnitelman jatkoa ajatellen.