Tilaus- ja sopimusehdot

Vahvasisko.com sivusto on suunnattu hyvinvoinnin parantamisen tueksi niin yksityisille kuin yritysten tarpeisiin.

Käyttämällä sivustoa tai tilaamalla henkilökohtaista tai yritykselle suunnattua nettivalmennusta (jatkossa palveluntarjoaja) hyväksyt nämä käyttöehdot, tietosuojaehdot sekä sopimusehdot. Jos et hyväksy ehtoja, lopeta sivuston käyttö heti.

Tämän sopimuksen hyväksyvät vahvasisko.fi sivustoa ylläpitävä Carita Gustafsson-Tuhkunen (jatkossa palveluntarjoaja, y-tunnus 1398936-4) ja palvelujen ja materiaalien käyttäjä (jatkossa asiakas, sinä).

Immateriaalioikeudet

Palveluntarjoaja pidättää kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä palveluissa julkaistavaan aineistoon. Saat käyttää sitä ainoastaan henkilökohtaisesti tai omassa yrityksessäsi. Jos olet yrittäjä, et saa käyttää aineistoja tai tietoja omien asiakkaidesi palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen.

Palvelujen sisältö ja käyttö

Palvelut ja materiaalit on kohdennettu täysi-ikäisille henkilöille. Alle 18-vuotiasta nuoremmat henkilöt saavat käyttää rekisteröitymistä vaativaa materiaalia vain huoltajan/huoltajien luvalla.

Palvelut sisältävät esimerkiksi osallistumisen verkkokursseille ja verkkovalmennukseen, verkkokeskusteluihin sekä käyttöoikeuden.
Asiakas vastaa, ettei hän palveluita käyttäessään aiheuta häiriötä palvelulle tai sen muille käyttäjille, eikä loukkaa muiden käyttäjien tai kolmansien osapuolien oikeuksia tai kunniaa.

Palvelut saattavat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia ja/tai linkkejä näiden sivustoille. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen ja/tai materiaaleiden sisällöstä.

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa palveluja oman harkinnan mukaan ilman ennakkovaroitusta.

Asiakkaalla ei ole oikeutta ostaa palveluita sivustoilla esitetyillä hinnoilla jos opetat, koulutat, valmennat tai teet verkkokursseja omille asiakkaillesi hyvinvointiin liittyvissä aiheissa.

Jotkin palvelut vaativat rekisteröitymisen joko sähköpostilistalle tai erilliselle kurssialustalle.

Tässä kerrottujen ehtojen rikkominen voi johtaa korvausvaatimuksiin. Mikäli palveluntarjoaja huomaa, että asiakas on rikkonut näitä ehtoja, palveluntarjoaja voi oman harkinnan mukaan antaa varoituksen, estää pääsyn palveluihin ja materiaaleihin tai kokonaan poistaa käyttäjätunnuksen.

Palvelun ostaminen

Kun asiakas painaa “Tilaa” tai “Lähetä ilmoittautuminen” -painiketta ja rastittaa “Hyväksyn nämä ehdot” tai “Olen lukenut ja hyväksyn sivuston tilaus- ja sopimusehdot” -valintaruudun rekisteröityessään palveluntarjoajan -sivulle, asiakas sitoutuu noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja. Asiakkaalla on velvollisuus pitää omat tiedot aina ajan tasalla ja päivittää ne tarvittaessa.

Kun asiakas valitsee ostamansa palvelun rastittamalla valintaruudun ja napsauttaa “Tilaa” tai “Lähetä ilmoittautuminen” -painiketta vahvasisko.com -sivuilla tai verkkokurssialustalla, hän sitoutuu maksamaan kyseisen maksullisen palvelun hinnan. Maksu veloitetaan asiakkaan valitsemalla maksutavalla. Asiakkaan maksaessa pankki- tai luottokortilla ja sallimalla veloituksen kortilta, asiakas vahvistaa, että kortti on asiakkaan nimissä.

Asiakas on vastuussa, että laskutus- ja yhteystiedot ovat oikeat ja ajan tasalla.

Käyttäjätunnukset ja salasanat ovat aina henkilökohtaisia eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa käyttäjätunnusten tai salasanan laittomasta käytöstä.

Maksuehdot

Nämä ehdot koskevat ostaessasi palveluntarjoajalta maksullisen palvelun.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sopimuksista kolmansien osapuolten (esim. osamaksu) välillä.

Kun maksutapana on lasku, viivästyneestä maksusta peritään viivästyskorko korkolain mukaan sekä maksumuistutus- ja mahdolliset perintäkulut. Ellei laskua ole maksettu eräpäivään mennessä, palveluntarjoajalla on oikeus katkaista pääsysi palveluntarjoajan palveluihin. Maksuvelvollisuutesi säilyy silti. Maksamattomat laskut voidaan siirtää perintätoimiston perittäviksi.
Pääsy maksamiisi palveluihin avataan, kun koko jäljellä oleva maksu on maksettu kokonaisuudessaan.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Peruutusehdot

Digitaalisilla tuotteilla on kuluttajansuojan mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus, mikäli digitaalisen tuotteen toimittamista ei ole aloitettu. Mikäli asiakas saa digitaalisen tuotteen käyttöönsä välittömästi oston jälkeen, ei kuluttajansuojan mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta ole. Muiden palveluiden ollessa kyseessä kuluttajan 14 päivän peruuttamisoikeus on voimassa.

Nämä ehdot hyväksymällä, hyväksyt peruutusehtojen poiston samalla hetkellä, kun tuotteen toimitus alkaa. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteen osto tulee keskeyttää.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla carita@vahvasisko.com ja kerro selkeästi, minkä tuotteen haluat peruuttaa sekä mille tilille rahat palautetaan. Tilinumero tulee ilmoittaa IBAN muodossa. Huomioithan, että palveluiden maksamatta jättäminen ei riitä peruutusilmoituksena.Peruuttamisen määräaika päättyy tilauksen tekemisestä 14 päivän kuluttua.

Vahingonkorvausvastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelujen tai materiaalien pohjalta tehtyjen henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näihin liittyvien päätösten tuloksista. Käytät ilmaisia ja maksullisia palveluita ja materiaaleja oman harkintasi ja kykysi mukaan. Olet täysin itse vastuussa niistä tuloksista, joita saat.

Palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne sillä hetkellä ovat. Palveluntarjoaja varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla.

Palveluntarjoaja ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisista esteistä, palveluiden tai materiaalien vähäisistä vioista tai puutteista tai muiden (asiakkaan tai kolmansien osapuolien) vastuulla olevista asioista.

Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Palveluntarjoaja noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja voit lukea tietosuojaselosteesta.
Palveluntarjoajalle luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei laki sitä edellytä.

Näiden käyttöehtojen muuttaminen

Palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintansa ja lainmuutosten johdosta.

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Nämä käyttöehdot on laadittu erimielisyyksien välttämiseksi. Ensisijainen tarkoitus on ratkaista ne keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Reklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä palveluntarjoajaan, sillä haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen.

Verkkokaupassa riidanratkaisuelin on kuluttajariitalautakunta (www.kuluttajariita.fi).

Yhteystiedot

Tavoitat palveluntarjoajan parhaiten sähköpostilla osoitteesta carita@vahvasisko.com

Ehtojen voimassaolo

Nämä ehdot tulevat voimaan 2.11.2022 ja ovat voimassa toistaiseksi.