Vahvasisko

Olen tukenasi matkalla kohti terveellisempää elämäntapaa ja hyvää oloa!

Carita Gustafsson-Tuhkunen ja Wilma.

Energiaa ja itseluottamusta arkeen

Olen itse saanut terveellisistä elintavoista energiaa ja itseluottamusta omaan arkeeni. Siksi haluan jakaa sitä myös muille!
Carita Gustafsson-Tuhkunen

Terveysalan ammattilainen tukenasi

Sopivin askelin kohti terveellisiä elämäntapoja ja hyvinvointia

Haluan auttaa sinuakin parantamaan hyvinvointiasi!

Olen tehnyt pitkän uran työterveyshoitajana. Lisäksi olen työskennellyt ammatillisten aineiden opettajana sosiaali- ja terveysalalla. Personal Trainerin koulutuksen kautta olen saanut toteuttaa intohimoani myös liikunnan edistämisen saralla. Ravitsemustieteiden opiskelusta olen saanut vahvistusta omalle ruokavaliolleni sekä itsevarmuutta neuvoa myös muita terveellisiin valintoihin.

Toimenkuvaani on kuulunut sekä henkilökohtainen, että ryhmävalmennus elämäntapamuutoksen toteuttamisessa. Asiakkaiden onnistumiset ovat minulle suuri inspiraation ja voiman lähde!

Työssäni työterveyshoitajana ja hyvinvointivalmentajana olen huomannut, että suhtautuminen ravitsemukseen ei ole mutkatonta. Ruokasuhteessa on aina myös psykologinen puoli. Olen itsekin opetellut terveellisiä valintoja pikku hiljaa.

Hyvinvointivalmennuksen tarkoituksena ei ole mullistaa koko elämää kerralla. Pienillä teoilla ja huomioilla on suuri merkitys terveydelle ja loppuelämälle!

Hyvinvointivalmennuksissa poraudumme arkeen ja sen haasteisiin. Saat mahdollisuuden pohtia omaa elämäntilannettasi ja tehdä itsenäisesti muutoksia arkeen. Muutokset tulevat sinusta itsestäsi, kukaan muu ei niistä päätä. Valmantajanasi annan vinkkejä ja vaihtoehtoja sekä tsemppaan pysymään omissa päätöksissäsi. Myös huonoina päivinä olen tukenasi ja autan nousemaan takaisin suunnitelman pariin!

Carita Gustafsson-Tuhkunen, Vahvasisko.

Mistä aikaa ja motivaatiota omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle?

Tiedän, että tämän päivän työikäisillä on suuri haaste työelämän ja arjen pyörittämisen suhteen. Työ on vaativaa, ja myös vapaa-aikana edellytetään monenlaista suorittamista.

Perheellisen elämä menee pitkälti lasten tai puolison toiveiden ehdoilla. Tarvitsemmekin enemmän armollisuutta itseämme kohtaan.

Lasten kasvettua aikaa saattaa alkaa jäädä myös itselle – kunhan sitä muistaa ottaa. Jos motivaatiota omaan hyvinvointiin panostamiseen on, tilaisuus kannattaa käyttää hyödyksi!

Eläkkeelle jääminen on käännekohta, jossa arki saattaa muuttua perusteellisesti. Tämä onkin erinomainen mahdollisuus terveelliseen elämään panostamiseen!

Elämäntilanteestasi riippuen valitsemme sellaiset keinot, jotka sopivat juuri sinun elämääsi tällä hetkellä. Sinun ei tarvitse esimerkiksi aloittaa kuntosaliharjoittelua, jos se ei tunnu omalta. Ruokavalion suhteen lähdemme pienillä muutoksilla, mutta tulet huomaamaan pientenkin muutosten vaikutuksen esimerkiksi omaan päivittäiseen jaksamiseen!

Onnistu kokeneen valmentajan tuella

Olen tukenasi, tsemppaan ja vahvistan sinua löytämään parhaat puolet itsestäsi!

Pitkä kokemukseni terveysalalta sekä valmentamisesta takaa vahvan tuen yksilölliseen elämänmuutokseen.

Tutustu henkilökohtaiseen etävalmennukseen tai valitse sopiva pienryhmävalmennus verkossa!

Kaikki palvelut on mahdollista räätälöidä myös yrityksille ja ryhmille – kysy tarjousta!

Seuraa myös Instagramissa

@gustafssontuhkunen

Hyvinvointia ja tottakai myös kuulumisia: eläimiä, luontoa, moottoripyöräilyä ja seikkailua!

Carita Gustafsson-Tuhkunen, Vahvasisko.
Vahvasisko kokemuksia.

Anne

“Oloni on parantunut huomattavasti!”

Onnistu nyt!

Henkilö­kohtainen valmennus netin kautta

98 €/kk

Laitetaan ravitsemus, liikunta ja palautuminen sinun arkeesi sopivalla tavalla kuntoon. Tarjous voimassa vuoden 2022 loppuun asti!