Helpotusta arkiruokailuun

Helpotusta arkiruokailuun

Tuskailetko arjessa terveellisen tai nopean ruuanvalmistuksen vaihtoehtojen kanssa. Tässä vinkkejä, miten saat nopeasti pöytään hyvää, mutta myös terveellistä ruokaa. Olen itse päätynyt tietynlaiseen kaavaan, jolla helpotan pysymistä terveellisissä valinnoissa. En halua seisoskella pitkään hellan ääressä, en myöskään mielelläni valmista mikroruokia.

Ota liikkuvuusharjoitus viikko-ohjelmaan ja huomaa ero

Ota liikkuvuusharjoitus viikko-ohjelmaan ja huomaa ero

Vaivaako jatkuva alaselkäkipu tai tuntuuko muuten vain jäykältä? Esimerkiksi istumatyö saattaa aiheuttaa rajoitteita liikkuvuudelle. Jopa niin paljon, että kyykkyyn pääseminen tai kengän nauhojen sitominen tuottaa hankaluuksia. Kokeile ottaa viikoittaiseen ohjelmaan alla oleva lyhyt liikkuvuusharjoitus ja huomaa muutos.

Mikä motivoi sua liikkumaan?

Mikä motivoi sua liikkumaan?

Motivoituneena ihminen voi päästä huikeisiin suorituksiin, jopa ylittää itsensä. Motivaatio auttaa sietämään muutoksen epämukavuutta ja näkemään ponnisteluvaiheen yli.

Elämäntapamuutosta pohtiessa on hyvä tarkastella aikaisempia liikuntarutiineja, tapoja ja liikuntalajeja. Voisitko oikeasti löytää jonkin aivan uuden lajin, johon voisit syttyä.