Ilmastoteko: Viikko vegaanina, luentosarja yrityksille

690,00

Voisiko tämä olla teidän yrityksen ilmastoteko?

Viikko vegaanina -kurssi sisältää kaksi 2 tunnin luentoa, joissa käydään läpi vegaaniravitsemuksen taustaa ja terveysväittämiä. Kurssilta saatte myös konkreettiset ohjeet vegaaniravitsemuksen toteuttamiseen!

Kerro kaverille:

Voisiko tämä olla teidän yrityksen ilmastoteko?

Mitä teidän lounaalla syödään? Haluaisitteko olla työporukan kanssa edelläkävijöitä terveellisen kasvisravitsemuksen edelläkävijöitä? Löytyisikö työporukasta kokeilunhalua noudattaa viikko vegaaniruokavaliota?

Moni on ihmetellyt vegaanituotteiden sekä vegaaneiden henkilöiden lisääntymistä ympärillään. Aiheeseen liittyy mielikuvia ja uskomuksia, mutta monelta puuttuu tietämys vegaaniravitsemuksen toteuttamisesta. Vegaanit ovat tutkitusti terveempiä, mutta voiko ruokavaliolle ryhtyä kuka vain ja tuosta noin vain?

Kurssi koostuu kahdesta 2 tunnin luennosta, joissa käydään läpi vegaaniravitsemuksen taustaa ja terveysväittämiä. Aikaa on myös keskustelulle.

Kurssilla saadaan konkreettiset ohjeet vegaaniravitsemuksen toteuttamiseen. Haasteeksi annetaan ruokavalion kokeilemista viikon ajaksi. Tämän jälkeen osallistujat reflektoivat omaa oloaan kyselyllä, josta on mahdollista saada palaute.

Kurssin jälkeen osallistujat voivat toteuttaa vegaaniravitsemusta tai kasvispainotteista ruokavaliota turvallisesti.