Kotona vahvaksi ja kiinteäksi!

25,00

Haluatko kiinteytyä ja vahvistaa monipuolisesti lihaskuntoa, mutta et viihdy kuntosalilla tai sinulla ei ole aikaa siihen? Tässä on ratkaisu!

Tämä on kiireisen henkilön tarpeisiin räätälöity kotiharjoittelupaketti, jolla voit pitää perusvoimaa yllä tai vahvistaa sitä.

Valmennuspaketti sisältää erilaisia vaihtelevia harjoituksia. Saat inspiraatiota useaksi kuukaudeksi! Harjoituksia voit jatkaa niin kauan kuin haluat, paketti jää käyttöösi.

Mielenkiinto kasvaa,  kun edistyt harjoituksissa ja ne tulevat tutuiksi!

Yksittäiset harjoitteet on valittu koko vartaloa tasapuolisesti kehittäviksi. Harjoitteisiin menee aikaa 15 – 30 minuuttia, ja harjoitteet kannattaa toistaa kolmesti viikossa.

Et välttämättä tarvitse mitään välineitä – suurin osa harjoitteista tehdään kehonpainolla. Vaihtelun vuoksi käytetty myös edullisia kotikuntoiluvälineitä: kuminauhaa, kahvakuulaa, hyppynarua ja leuanvetotankoa.

Saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeet Syketribe-sovelluksen lataamiseen.

Kerro kaverille:

Kotona vahvaksi ja kiinteäksi!

Haluatko kiinteytyä ja vahvistaa monipuolisesti lihaskuntoa, mutta et viihdy kuntosalilla tai sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuutta viettää tunteja kodin ulkopuolella? Ratkaisu on kotiharjoittelu! Säännöllisellä harjoittelulla 3-5 kertaa viikossa noin 15-30 minuuttia kerrallaan voit jo saada muutoksia lihasvoimassa ja -kestävyydessä.

Tämä on kiireisen henkilön tarpeisiin räätälöity kotiharjoittelu, jolla voit pitää perusvoimaa yllä tai vahvistaa sitä. Yksittäiset harjoitteet on valittu koko vartaloa tasapuolisesti kehittäviksi. Harjoitteisiin menee aikaa 15-30 minuuttia. Tee yksi harjoitus kolmesti viikossa parhaan tuloksen saamiseksi.

Ohjelmat ovat monipuolisesti koko kehoa vahvistavia. Osa harjoituksista soveltuu kovaa treenaaville, valitse silloin crossfit harjoite. Näissäkin harjoitteissa on kuitenkin huomioitu myös vähemmän harjoitelleet helpotetulla versiolla.

Mitä valmennus sisältää?

Ohjelmapaketti sisältää 14 erilaista kotiharjoitetta. Harjoitteet ovat tehokkaita, noin 20 minuutin mittaisia ohjelmia kotiin, puistoon tai salille.

  • Tee harjoitus kolmesti viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
  • Vaihtelun ja monipuolisuuden vuoksi joukossa on myös kahvakuulaharjoituksia sekä kuminauhajumppaa, voit myös valita vain oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia.
  • Yksi liikkuvuusharjoite.
  • Jos haluat lähteä heti haastamaan itseäsi, valitse crossfit harjoitteet, joissa saat sykkeen ihan varmasti nousemaan!

Voit jatkaa harjoittelua niin kauan kuin haluat, ohjeet jäävät käyttöösi.

Bonuksena kyykkyhaaste! Kahden viikon kestävä ilmakyykkäys. Päivittäin lisääntyvät toistomäärät alkaen ensimmäisen päivän 30 toistosta, jatkuen 14. päivän 80 toistoon.

Jos haluat seurata kehitystäsi, voit aloittaa harjoittelun neljän liikkeen haasteella. Tässä harjoituksessa toistat 10 minuutin ajan neljää eri liikettä. Laske toistomääräsi. Jo kuukauden aktiivisen harjoittelun jälkeen tulet huomaamaan kehitystä nopeudessa eli lihaskuntosi on kasvanut!

Kuinka paljon valmennus vie aikaa?

Yhteen harjoitteeseen menee aikaa 15-30 minuuttia. Tämä on siis kiireisen ihmisen tarpeisiin sopivaa harjoittelua! Toki on hyvä muistaa hyvä palautuminen. Mikäli elämä on hyvin hektistä, täytyy kehon päästä myös välillä lepäämään. Toisaalta, jos päiväsi ovat henkisesti vaativia, on näiden harjoitusten avulla helppo päästä irtautumaan mieltä kuormittavista ajatuksista.

Olet kuitenkin itse vastuussa harjoittelusta. Sovellus ja ohjelmat jäävät käyttöösi ja voit palata niihin milloin haluat. Olet myös itse vastuussa teetkö harjoitukset esimerkiksi kolmesti viikossa tai paremmin itsellesi sopivin väliajoin.

Kenelle tämä verkkokurssi sopii?

Tämä harjoitusohjelma sopii sinulle, jos olet esimerkiksi pitänyt taukoa harjoittelusta ja haluat omassa rauhassa lähteä kohottamaan kuntoa kotivälineillä, mutta kuitenkin tehokkaasti. Tai jos muuten vain elämäntilanteeseesi tai aikatauluusi sopii parhaiten nopea kotiharjoittelu.

Mitä välineitä tarvitsen?

Tarvitset harjoitusohjelmien lukemiseen puhelimen ja syketribe-sovelluksen. Voit myös ladata harjoitukset PDF-versioina itsellesi.

Ilmoittaudu ennen maksamista: carita@vahvasisko.com

saat ohjeet myös sähköpostin kautta!