Minustako vegaani?! Seuraava ryhmä aloittaa 2.10.

140,00

Tämän valmennuksen jälkeen pystyt toteuttamaan itsenäisesti ja turvallisesti vegaaniruokavalion ja ymmärrät sen terveyshyödyt ja erot tavanomaiseen ruokavalioon.

Ryhmä kokoontuu etänä Teamsin välityksellä kolme kertaa kahden viikon välein. Saat lisäksi itsenäisesti opiskeltavan kattavan tietopaketin, joka jää sinun käyttöösi.

Kokoontumisien välillä voit syventyä aiheeseen konkreettisten tehtävien avulla ja vaihtaa kuulumisia ryhmän muiden jäsenten kanssa. Reseptien vaihto ryhmän välillä on erityisen antoisaa!

 

Kerro kaverille:

Kenelle verkkovalmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka olet siirtynyt tai harkitset siirtymistä vegaaniruokavalioon. Saat täydellisen “aloituspaketin” myös jos perheenjäsen on aloittanut vegaaniravitsemuksen ja haluat luoda läheisellesi turvallisen ja terveellisen alun uudella ruokavaliolla.

Mikä on verkkovalmennuksen tavoite?

Kurssin tavoitteena on oppia toteuttamaan itsenäisesti tasapainoinen vegaaniruokavalio ja ymmärtää siihen liittyvät terveydelliset edut ja riskit.

Miten verkkovalmennus toteutuu käytännössä?

Valmennus jakautuu kolmeen Teams-tapaamiseen. Tapaamiset toteutetaan kahden viikon välein, jotta sinulla on aikaa omaksua uusi ruokavalio ja  harjoitteluun kotona jää riittävästi aikaa. Tämä valmennus  sisältää lisäksi erillisen tietopaketin, jota voit opiskella oman aikataulun mukaisesti.

Jokaisella tapaamisella harjoitellaan konkreettisten mallien avulla kasvisruokavalion koostamista. Tapaamisten välillä voit tutustua uuteen ruokavalioon viikkotehtävien avulla.  Tehtävät ovat vapaaehtoisia, mutta niiden avulla pääset paremmin sisälle uuteen ruokavalioon. Ryhmästä saat vertaistukea ruokavalion omaksumiseen ja uusien reseptien jakaminen onkin ryhmävalmennuksen antoisimpia puolia.

Verkkovalmennus sisältää seuraavat aiheet:

  • Kuinka koostetaan tasapainoinen vegaaniruokavalio
  • Kasvisruokailun terveysvaikutukset ja kuinka välttää sudenkuopat
  • Ryhmän jäsenten kysymyksien purkaminen

Itsenäisesti opiskeltava tietopaketti: Vegaanin ruokavalion aloitus. Saat paketin käyttöösi heti (arvo 25,-)

Teams-tapaamiset torstaisin klo 17.30 – 19.

Ryhmäkoko vähintään viisi henkilöä. Seuraava ryhmä aloittaa 28.9.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: carita@vahvasisko.com