Minustako vegaani?! Aloita vegaaniruokavalio

140,00

Tämän valmennuksen jälkeen pystyt toteuttamaan itsenäisesti ja turvallisesti vegaaniruokavalion ja ymmärrät sen terveyshyödyt ja erot tavanomaiseen ruokavalioon.

Huomaat, että vegaaniruokavalio ei ole vaikeaa!

Etätapaamiset ryhmässä kahden viikon välein. Valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan, joten sinun ei tarvitse pohtia asioita yksin.

Saat itsenäisesti opiskeltavan kattavan tietopaketin, joka jää käyttöösi.

Tapaamisten välillä saat rauhassa kokeilla uusia reseptejä ja syventyä aiheeseen motivoivien tehtävien avulla. Reseptien vaihto ryhmän välillä on erityisen antoisaa!

Valmennus kestää kahdeksan viikkoa.

Kerro kaverille:

Kenelle verkkovalmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka olet siirtynyt tai harkitset siirtymistä vegaaniruokavalioon. Haluaisit varmistua, että toimit oikein ja terveyttä edistäen. Myös jo aikaisemmin vegaaniruokavalioon siirtynyt saa hyödyllisiä vinkkejä monipuoliseen toteutukseen.

Joskus perheenjäsen siirtyminen vegaaniravitsemukseen aiheuttaa huolta. Tutustumalla aiheeseen saatat jopa itsekin innostua vegaaniksi!

Jos haluat siirtyä vegaaniruokavalioon yhdessä ryhmän ja valmentajan tuella, mutta sinulle sopii parhaiten verkkovalmennus.

Mikä on verkkovalmennuksen tavoite?

Valmennuksen tavoitteena on oppia toteuttamaan itsenäisesti tasapainoinen vegaaniruokavalio ja ymmärtää siihen liittyvät terveydelliset edut ja riskit. Monipuolinen ja maukas ruoka koskee myös vegaania.

Miten verkkovalmennus toteutuu käytännössä?

Verkkovalmennus kestää kahdeksan viikkoa.

Valmennustapaamiset verkossa kahden viikon välein. Tapaamisten välissä sinulla on aikaa omaksua uusi ruokavalio ja  harjoitteluun kotona jää riittävästi aikaa.

Sinun ei tarvitse pohtia asioita yksin, vaan valmentaja on käytettävissä koko valmennuksen ajan. Heränneisiin kysymyksiin saat aina vastauksen.

Erillinen tietopaketti jää käyttöösi. Voit palata siihen aina tarpeen vaatiessa.

Ryhmän toiveiden mukaan käytettävissä on myös suljettu ryhmä. Ryhmästä saat vertaistukea ruokavalion omaksumiseen ja uusien reseptien jakaminen antaakin valmennukseen kivan lisän.

Etätapaamisten aiheet:

  • Konkreettiset ohjeet tasapainoiseen vegaaniruokavalioon
  • Kasvisruokailun terveysvaikutukset ja kuinka välttää sudenkuopat
  • Miten saada vaihtelua vegaaniravitsemukseen
  • Ryhmän jäsenten kysymyksien purkaminen ja oman esimerkkipäivän suunnittelu

Itsenäisesti opiskeltava tietopaketti: Vegaaniruokavalio tutuksi. Saat paketin käyttöösi heti (arvo 25,-)

Teams-tapaamiset torstaisin klo 17.30 – 19.

Ryhmäkoko vähintään viisi henkilöä.

Kysy seuraavaa aloittavaa ryhmää! Tai kokoa oma porukka ja kysy tarjous:)

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä: carita@vahvasisko.com