Ale!

Ruokavalio kuntoon!

Original price was: 34,00€.Current price is: 25,00€.

Sinulle, joka olet kyllästynyt väsymykseen, energian puutteeseen tai dieetteihin.  Minikurssi, jonka ohjeita noudattamalla pääset “kesäksi kuntoon.”

Minivalmennus sisältää yksinkertaiset ohjeet ja aktivoivien tehtävien avulla pureudut ravitsemuksen olennaisimpiin seikkoihin.

Voit hotkia kaikki kerralla tai napostella pala palalta sinulle sopivin askelin. Konkreettisten harjoitusten avulla viet neuvot käytäntöön.

Valmennuksen päätyttyä sinulla on mahdollisuus varata ilmainen keskustelu valmentajan kanssa.

“Lupaan, että ohjeita noudattamalla huomaat hyvinvointisi parantuneen!”

Kerro kaverille:

Haluatko muutosta hyvinvointiin ja jaksamiseen. Koetko, että energiatasosi ei riitä edes arjen pyöritykseen. Oletko kokeillut kaikki mahdolliset dieetit, mutta siitä huolimatta taistelet ylipainon kanssa.

Tuntuuko, että terveellinen syöminen on mysteeri, joka tarvitsee ratkaisun?

“Lupaan, että ohjeita noudattamalla huomaat hyvinvointisi parantuneen!”

Tämä minikurssi antaa yksinkertaiset ja konkreettiset ohjeet, miten saavutat hyvän ja energisen olon syömällä. Otat yhden vinkin kerrallaan käyttöösi ja näin pääset helposti toteuttamaan uudistunutta elämäntapaa.  Aktivoivien tehtävien avulla saat kurssista täydellisen hyödyn hyvien valintojen ylläpitämiseen, eli lopunelämän terveellisempään elämään.

Jokainen  moduuli sisältävää tehtäviä, linkkejä tai pohdintaa, joiden avulla pääset käytännön toimiin. Näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla voit saavuttaa arjen oivalluksia ja sitä kautta hyvää oloa ja energiaa.

Vinkit ja tehtävät jäävät käyttöösi ja voit palata niihin milloin vain haluat.

Sisältö jakaantuu syömisen rytmin ja ruokamäärien harjoitteluun. Tarkastelemme sopivia energiamääriä ja energiaravintoaineita. Pienet, mutta tärkeät kuidut, vatsan hyvät bakteerit ja kasvisten käyttö sisältyvät aiheisiin. Ravitsemuksen psykologia -osuudessa pohdimme mielen vaikutusta syömiseen. Lopuksi saat ohjeet, kuinka suunnittelet oman ruokavalion tavoitteet ja suunnitelman jatkoa ajatellen.