VAHVA-hyvinvointivalmennus henkilöstölle

Stressi ja palautuminen hallintaan!

VAHVA hyvinvointivalmennus avaa erittäin tarkasti jokaisen osallistujan omaa stressin, palautumisen ja unen tilannetta sekä liikunnan vaikutusta. Ryhmänä toteutettu valmennus antaa lisätukea ja motivaatiota!

Tuote on saatavilla toistaiseksi pilottihintaan!

 

Kerro kaverille:

VAHVA-hyvinvointivalmennus henkilöstölle

Valmennuksen tavoite on ohjata itseohjautuvuuteen stressinhallintataidoissa. Ravitsemus, liikunta ja palautuminen ovat palasia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oman hyvinvoinnin optimointi lähtee oman kehon viestien avaamisella.

Valmennus auttaa ymmärtämään, miten voidaan edistää kehon ja mielen hyvinvointia yksilöllisesti sopivalla tavalla sekä löytää tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Valmennus luo työyhteisölle yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisten haasteiden sekä yhteisöllisen tekemisen avulla.

Elintapojen muokkaaminen on hauskaa yhdessä. Terveelliset elintavat voivat lisätä toimintakykyä, parantaa elämänlaatua ja tuoda työkykyyn uutta virtaa. Elintapojen merkitys aivojen hyvinvoinnille on merkittävä!

Valmennuksen avulla jokaisen on mahdollista oppia tuntemaan itseään paremmin – minkälainen toiminta tukee parhaiten omaa palautumista, ja toisaalta, mikä ei sitä edistä. Yhdessä työyhteisön kanssa toinen toistaan tsempaten!

Valmennukseen kuuluu luotettava Firstbeat-mittalaite, joka on tarkoitettu erittäin tarkkaan sykevälivaihtelu- ja liikemittaukseen. Firstbeat Life -sovellus tarjoaa tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnasta sekä antaa yksilöllistä ohjausta.

VAHVA-hyvinvointivalmennus käytännössä

Kick off: Valmentajan etätapaaminen.

Jokainen saa kotiin Firstbeat-mittalaitteen, jonka avulla kukin tekee hyvinvointianalyysin kuukausittain. Säännöllisen seurannan avulla jokainen oppii tuntemaan kehon viestejä paremmin.

Kuukausittaiset luennot, joita seuraa hyvinvointihaaste aiheeseen liittyen.

Osallistujat voivat oman mielenkiinnon mukaan osallistua itsenäisesti erillisiin verkkovalmennuksiin. Aiheina ravitsemus, kuntosaliharjoittelu ja uni.

Treeniohjeet salille ja kotiin sekä kuntotesti.

Valmentajan tuki käytettävissä koko valmennuksen ajan.

Valmennuksen kesto

8 kuukautta

Kysy hintaa

Tuote on vielä saatavissa pilottihintaan!

ota yhteyttä: carita@vahvasisko.com

Kerron mielelläni lisää 🙂