Vegaaniruokavalio tutuksi

25,00

Haluaisitko kokeilla voisiko vegaaniruokavaliosta saada lisää energiaa tai löytää apua painonhallintaan?

Tai oletko harkinnut vegaaniruokavaliota, mutta epäilet sen terveysriskejä.

Tämän aktivoivan verkkovalmennuksen jälkeen tiedät kuinka koostat terveellisesti ja turvallisesti vegaaniruokavalion.

Asiat on ryhmitelty yksinkertaisesti ja selkeiksi ohjeiksi. Ohjeet jäävät käyttöösi ja voit palata niihin myöhemmin.

Kokeile ja huomaa ero hyvinvoinnissa ja energisyydessä!

Valmennukseen sisältyy mahdollisuus loppukeskusteluun valmentajan kanssa.

Kerro kaverille:

Haluaisitko kokeilla voisiko vegaaniruokavaliosta saada lisää energiaa tai löytää keino painonhallintaan?

Tai oletko haaveillut vegaaniruokavaliosta, mutta epäilet sen terveysriskejä. Tämän valmennuksen jälkeen tiedät kuinka koostat terveellisesti ja turvallisesti vegaaniruokavalion. Kokeile viikko ja tulet huomaamaan eron hyvinvoinnissa ja energisyydessä!

Valmennus sisältää kaiken oleellisen vegaaniksi ryhtyvälle, kuitenkin mahdollisimman lyhyesti ja selkeästi. Valmennuksen aktivoivien tehtävien avulla sisäistät tärkeät ravitsemuksellisia erot sekaruokavalioon.

Vegaanin tietopankki sisältää tarkat ohjeet ruokavalion koostamiseen. Esimerkkipäivän avulla voit lähteä toteuttamaan ruokavaliota vaikka saman tien. Valmennuksessa käydään tarkasti läpi vegaanin proteiinien saanti, viljatuotteiden merkitys sekä tarvittavien vitamiinien, hivenaineiden sekä rasvahappojen saanti.

Tässä valmennuksessa voit edetä omaan tahtiin ja aina palata aikaisempiin osioihin. Opit vähitellen kokeilemalla ja keskittymällä osioihin yksi kerrallaan.

Saat kattavan listan suomalaisista vegaaniruokablogeista, joista varmasti löytyy sinun makuusi ihania uutuusreseptejä kokeiltavaksi. Vegaaniruoka ei ole tylsää!