Liikunnallinen elämäni

250,00

Motivoidu liikunnan harrastamiseen turvallisesti!

Liikunnallinen elämäni -valmennus sopii vasta-alkajille, mutta myös aikaisemmin liikuntaa harrastaneille, jos motivaatio on ollut kadoksissa. Ryhmässä ei ole väliä taustasta. Jokainen hyödyntää vinkkejä omaan taustaan peilaten. Tässä verkkovalmennuksessa saat tukea, tsemppiä ja ohjausta!

Kesto 6 viikkoa.

Kerro kaverille:

Kenelle tämä verkkovalmennus sopii?

Liikunnallinen elämäni -valmennus sopii vasta-alkajille, mutta myös aikaisemmin liikuntaa harrastaneille, jos motivaatio on ollut kadoksissa. Ryhmässä ei ole väliä taustasta. Jokainen hyödyntää vinkkejä omaan taustaan peilaten.

Mitä verkkovalmennus sisältää?

Ryhmän tuki Teams-tapaamisissa kahden viikon välein

  • Saat ryhmän tukea kahden viikon välein tapahtuvissa teams-tapaamisissa.

Facebook-ryhmä

  • Voit liittyä myös ryhmän suljettuun facebook-ryhmään

Luennot

  • Luennot aloitetaan motivoimalla liikunnan aloittamiseen. Seuraavat luennot jakautuvat kestävyyskunnon kohottamiseen ja lihaskunnon vahvistamiseen. Saat erilaisia vaihtoehtoja kuinka voisit lähteä parantamaan omaa liikunnallisuuttasi.

Kuntotestit

  • Alussa saat ohjeet tehdä itsellesi kuntotestin, jonka voit suorittaa myös myöhemmin vertailun tai tulosten tarkistamisen vuoksi.

Kurssin jälkeen olet saanut rakennuspalikat, kuinka toteutat liikunnallisuutta omassa elämässäsi ja olet myös tämän kuuden viikon jälkeen päässyt rutinoitumaan liikunnallisessa elämäntavassa.

Verkkovalmennuksen sisältö

  • Luennot kahden viikon välein, itsenäisesti suoritettavat tehtävät luennon jälkeen. Luentojen aiheet: 1) Terveysliikunta, mitä se on? 2) Kestävyysliikunnan harrastaminen ja 3) lihaskunnon kasvattaminen.
  • Teams-tapaamiset maanantaisin klo 17.30 – 19.00 kahden viikon välein.
  • Hinta 250 e/ hlö.