Ale!

Vahva-valmennus pienryhmä aloitus 11.3.2024

149,00

Oletko kyllästynyt arkeen ja haluat muuttaa väsymyksen, epävarmuuden ja negatiivisuuden kierteen hyvinvoinniksi, energisyydeksi ja positiivisuudeksi?

Verkkovalmennuksessa saat valmentajan ohjeet terveelliseen ravitsemukseen, liikuntaan sekä parempaan palautumiseen. Tapaamiset kahden viikon välein etäyhteydellä. Et ole yksin, vaikka valmennus tapahtuukin verkossa!

Opit arvioimaan omaa palautumista Firstbeat-hyvinvointiteknologian avulla kotiin lähetetyn mittarin avulla.

Valmennustapaamisten lisäksi monipuolinen itseopiskelupaketti, joka jää käyttöösi valmennuksen jälkeen.

Väsymys muutetaan liikunnan iloksi ja arjen jaksamiseksi. Muuttunut vahvempi keho tuo mukanaan myös vahvemman itsetunnon. 

Seuraava ryhmä aloittaa 11.3.24!

Kerro kaverille:

Kenelle verkkovalmennus sopii?

Jos olet kyllästynyt arkeen ja haluat muuttaa väsymyksen, epävarmuuden ja negatiivisuuden kierteen hyvinvoinniksi, energisyydeksi ja positiivisuudeksi.

Mikä on verkkovalmennuksen tavoite?

Vahva ryhmävalmennuksen avulla lisäät energiaa ja arjen iloa. Saat selkeyttä mihin asioihin tulisi panostaa omalla elämäntapamuutosmatkalla. 

Autan sinua ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistasi sekä rakentamaan vahvaa ja tasapainoista elämäntapaa. Innostut ja motivoidut huomaamattasi!

Saat ammattilaisen ohjeet käytännön toteutukseen niin ravitsemuksen, liikunnan kuin palautumisen suhteen.  Ryhmän kautta saat vertaistukea sekä yhteisöllisyyttä, lisäksi Opi ja Oivalla! -tietopaketin avulla etenet itsenäisesti sinulle tärkeiden asioiden parissa. Valmentaja on tukenasi etäyhteyden päässä ja seuraa edistymistäsi. 

Väsymys muutetaan liikunnan iloksi ja arjen jaksamiseksi. Muuttunut vahvempi keho tuo mukanaan myös vahvemman itsetunnon. Riittävän pitkän seurannan avulla pääset rutinoitumaan elämäntapamuutoksessa ja valmennus ei jää vain dieetiksi tai kokeiluksi. 

Valmentaja ja ryhmä on aktiivisesti tukenasi koko valmennuksen ajan. Kotona vahvaksi ja kiinteäksi! -treeniohjeita voit lähteä heti toteuttamaan itsenäisesti.

Miten verkkovalmennus tapahtuu käytännössä?

Valmennus kestää 4 kuukautta:

 • Valmennustapaamiset kahden viikon välein —  >  yht. 4kk aikana 8kpl 
 • Valmentaja on tukenasi koko valmennuksen ajan
 • Firstbeat Life teknologia (stressi-, palautumis- ja unianalyysit). Saat mittarin omaan käyttöön.
 • Sisältää Opi ja oivalla! Erilliset itse opiskeltavat verkkokurssit: 
 1. Ruokavalio kuntoon! -osion  avulla voit heti lähteä toteuttamaan hyvinvointia parantavaa syömistä 
 2. Vahvan  kehon ABC; Lihasvoiman harjoittelun perusteet. Verkkokurssi toimii motivaattorina ja opastaa kuntosaliharjoittelun perusteisiin. 
 3. Nukkumisrytmi kuntoon! Itsenäisesti opiskeltavan verkkokurssin avulla saat käytännön vinkit parempaan yöuneen. 

Näitä  erillisiä verkkokursseja voit toteuttaa omassa tahdissa itselle sopivaan aikaan ja niihin voit aina palata tarvittaessa. 

Lisäksi Kotona vahvaksi ja kiinteäksi! Monipuoliset treeniohjelmat Syketribe-sovelluksen kautta/sähköpostilla käyttöösi ja voit aloittaa harjoittelun vaikka heti. 

 • Valmentaja selvittää jokaisen osallistujan taustan haastattelulla. Näin jokaisen toiveet ja tarpeet pystytään huomiomaan.
 • Valmennustapaamiset käsittelevät eri aiheita motivoinnin, ravitsemuksen, liikunnan ja palautumisen suhteen. Tapaamisiin sisältyy aina luento sekä mahdollisuus keskusteluun. 
 • Firstbeat Life teknologia (stressi-, palautumis- ja unianalyysit) — > Oivallat miten erilaiset harjoitukset sopivat juuri sinulle. 
 • Valmennus sisältää runsaan työkirjan, jossa tehtävien avulla tarkennat tavoitteita ja ymmärrät syvällisesti omaa palautumista, syömistä sekä liikunnan hyötyjä.
 • Henkilökohtainen jatkosuunnitelman teko etäyhteydellä 4kk jälkeen 

Erikoistarjous 149 e/kk

 • Firstbeat-hyvinvointianalyysi mittaa palautumistasi sykevälivaihteluun perustuvalla mittauksella. Katso lisätietoa Firstbeat- hyvinvointianalyysistä linkistä: Firstbeat hyvinvointivalmennus.
 • kyselyt ja ilmoittautumiset ryhmään:  carita@vahvasisko.com
 • ryhmäkoko vähintään 5 henkilöä.

Voit keskustella, olisitko sopiva ryhmään. Varaa ilmainen aika kalenterista:

Vello | Vahvasisko

SEURAAVA RYHMÄ ALOITTAA MAANANTAINA 11.3. KLO 18.