Ale!

VAHVA yksilövalmennus 4 kk

190,00

Laitetaan ravitsemus, liikunta ja palautuminen sinun arkeesi sopivalla tavalla kuntoon! Saat itseluottamusta liikunnan harrastamiseen ja kehityksen myötä itsevarmuutta. Ruokavaliomuutosten myötä energisyys ja hyvä olo paranee!

VAHVA yksilövalmennus nyt 190 e/kk. Tarjous voimassa 1.8.2023!

Ensimmäinen keskustelu on maksuton. Keskustelu tapahtuu puhelimen tai videopuhelun välityksellä ja kestää noin 20 min. Tämän jälkeen voit päättää, haluatko sopia valmennuksesta.

ota yhteyttä carita@vahvasisko.com

 

Kerro kaverille:

Kenelle valmennus sopii?

Kaipaatko lisää energiaa, hyvää oloa ja parempaa itseluottamusta? Tämä valmennus sopii sinulle, jos koet että väsymys, negatiivisuuden kierre ja epävarmuus hallitsee arkeasi.

Valmennus sopii kaikille elämäntapamuutosta haluaville. Voit olla liikunnallisesti kokenut tai aloittelija. Ohjelma, ohjeet ja harjoitteet suunnitellaan räätälöidysti omien tavoitteiden ja taustan pohjalta. Askel askeleelta edetään kohti terveysliikunnan tavoitteita.

Valmennus sopii myös sinulle, joka olet harrastanut liikuntaa aikaisemmin, mutta motivaatio on sammunut. Saat tukea ja vaihtoehtoja erilaiseen harjoitteluun, jonka myötä motivaatio kasvaa. Liikunnan tulisi olla mukavaa ja mielekästä!

Onko arjessa liikaa haasteita ruokavalintojen suhteen? Koetko välillä epätoivoa kaupassa tai ruokapöydässä? Syömiskäyttäytyminen on osa oikeanlaista ravitsemusta. Valmentajan tuella opit itsenäiseen hyvinvointia tukevan ravitsemuksen toteuttamiseen.

Meneekö illat työpäivän jälkeen sohvalla lepäillen? Elämäntapamuutos lähtee palautumisen kartoittamisesta. Firstbeat -hyvinvointianalyysin avulla seurataan sykevälivaihtelua ja sen avulla sinulle räätälöidään muutosta tukeva ohjelma.

Mikä on valmennuksen tavoite?

VAHVA yksilövalmennuksessa väsymys muutetaan liikunnan iloksi ja arjen jaksamiseksi. Muuttunut vahvempi keho tuo mukanaan vahvemman itsetunnon. 

VAHVA yksilövalmennuksessa etsitään sinun vahvuudet liikunnan, ravitsemuksen ja palautumisen suhteen. Valmennuksessa tarkastellaan kokonaiskuormitusta ja sen perusteella saat ammattilaisen laatiman henkilökohtaisesti mukautuvan harjoitusohjelman, jossa otetaan huomioon palautumistilasi. Oikeanlainen ruokavalio tukee jaksamista. 

Mitä valmennus sisältää?

Kartoitus ja tavoitteiden asettaminen

Valmennus lähtee kartoituksesta, jonka perusteella asetetaan yhdessä tavoitteet. Tavoitteet, motivaatio, tämänhetkinen arki sekä Firstbeat Life analytiikka ohjaavat valmennuksen etenemistä.

Liikunta- ja palautumissuunnitelma

Tavoitteiden asettamisen jälkeen saat liikunta- ja palautumissuunnitelman. Treeniohjelmat sekä liikkuvuusharjoitteet saat mobiilisovelluksen tai sähköpostin välityksellä. Firstbeat Life teknologian avulla voit seurata liikuntasuoritusten vaikutusta kehittymiseen ja palautumiseen. Suunnitelmat päivitetään tarpeen vaatiessa.

Firstbeat Life sovelluksen avulla voit tehdä säännöllisin väliajoin kuntotestin (Vo2Max) ja siten seurata kunnon kehittymistä.

Ravintosuunnitelma

Ravintosuunnitelma lähtee ruokapäiväkirjasta. Analyysin jälkeen saat ohjeet ja löydät toimivat ratkaisut terveelliseen ja hyvinvointia tukevaan ravitsemukseen. Ravitsemusmuutos aloitetaan pienillä yksittäisillä muutoksilla päivittäisessä toiminnassa perustuen sinun tapoihin ja tottumuksiin. Näitä tottumuksia lähdetään muokkaamaan vähitellen terveelliseen suuntaan. Näin saadaan pysyviä tuloksia, eikä päädytä lopahtamiseen, kuten usein dieettien kanssa käy.

Viikko- ja kuukausiraportointi

Viikkoraportointi on tärkeä osa edistymistä. Sovitulla tavalla kerrot viikon kuulumiset ja saat valmentajan tuen, kannustuksen ja ohjeet seuraavalle viikolle. Videotapaamiset kuukausittain tukevat edistymistä.

Opi ja oivalla, itsenäisesti opiskeltavat verkko-osiot:

  1. Syö oikein!  Voit heti lähteä toteuttamaan hyvinvointia parantavaa syömistä omassa tahdissa. 
  2. Vahvan kehon ABC; Lihasvoiman harjoittelun perusteet. Verkkovalmennus toimii motivaattorina ja opastaa kuntosaliharjoittelun perusteisiin. 
  3. Nuku hyvin! Eroon uniongelmasta. Itsenäisesti suoritettavan verkkokurssin avulla saat käytännön vinkkejä paremman yöunen toteuttamiseen.
  4. Kotona vahvaksi ja kiinteäksi! Syketribe-sovelluksen kautta/sähköpostilla saat monipuoliset treeniohjelmat heti käyttöösi. 

Näitä erillisiä verkkokursseja voit toteuttaa omassa tahdissa itselle sopivaan aikaan ja aina palata niihin. 

Kuinka kauan valmennus kestää?

VAHVA valmennus kestää 4 kk. Valmennus on intensiivinen jakso, jossa seurataan ravitsemusta, liikuntaa ja palautumista Firstbeat Life tekniikan avulla. Tämän jälkeen sinulla on avaimet itsenäiseen etenemiseen, mutta tarvittaessa jatkamme suhdetta kevyemmällä seurannalla.

Mitä valmennuksen jälkeen?

Jatkovalmennus 99 €/kk, kun ei tarvetta enää esim. muokata ohjelmia tai ruokavaliota. Sisältää säännöllisen kuulumisten kyselyn ja tsempin! Firstbeat Life mittari jää käyttöösi.

Opi ja oivalla itsenäisesti opiskeltavat verkkokurssit jäävät käyttöösi, vaikka valmennussuhde päättyisi.

Huomioi

Valmennusmetodini on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääminen. Tämä ei ole pikadieetti, joka on ennalta määrätty. Ohjaus perustuu asiakkaan tämänhetkiseen tilanteeseen, huomioiden mm. taustatekijät, jotta voidaan asettaa realistiset tavoitteet. Valmennus ei lupaa painon pudotusta viikossa tai kahdessa, mutta se lupaa parempaa oloa pitkällä tähtäimellä.

Joskus syvimpien ongelmien kohtaaminen voi olla haastavaa, mutta vain ylittämällä nämä pahimmat esteet pääsemme tavoitteeseen, yhdessä. Onnistuminen lisää itseluottamusta ja tuo itsevarmuutta kaikkeen muuhunkin tekemiseen. Hoitajan taustalla huomioin myös perussairaudet ja niiden vaikutuksen elämäntilanteeseen.